FORGOT YOUR DETAILS?

O NAMA

Karl Dietz d.o.o. Mostar osnovano je 2002. godine sa ciljem da se preko njega plasiraju kvalitetni proizvodi iz Dietz grupacije na podrucju Bosne i Hercegovine. Tijekom godina rada poduzece je pratilo svjetske trendove i iste prilagodjavalo i postavljalo na trzistu medicinskih sredstava.

Karl Dietz - kroz pouzdanost i inovacije, postao je jedan od vodećih distributera u sektoru medicinskih pomagala. Naš je cilj da pružimo isključivo kvalitetu uz individualni pristup svakoj osobi, odnosno partneru, odgovorimo svim izazovima tržišta i društva da upravo svaki čovjek koji ima potrebu za medicinskim pomagalima može kvalitetno živjeti uz svoj hendikep i dobiti za sebe najkvalitetniju skrb koja mu je neophodna u svakodnevnom životu.

Karl Dietz ime stoji iza visoko postavljanih standarda kvalitete svojih proizvoda koje kontinuirano razvijamo tijekom svog postojanja. Svakodnevno nastojimo odgovoriti izazovima trzista i zahtjevima kupaca, te prosirujemo paletu svojih proizvoda sa renomiranim svjetskim proizvodjacima medicinskih sredstava.

Dugogodišnje radno iskustvo u Njemačkoj te postavljanje najviših standarda kroz edukaciju djelatnika, medicinskog osoblja i samih korisnika pomagala  je put koji nas vodi uvijek naprijed. Tim tvrtke KARL DIETZ kvalitetom usluge je Vaš siguran partner u svakom pogledu.

Na jednom mjestu možete pronaći sve proizvode iz programa Rehabilitacije, Inkontinencije i Dijabetesa, te ostala medicinska pomagala renomiranih europskih proizvođača.

Individualni pristup i fleksibilnost uz naš tim koji nudi stručnu pomoć i savjete bez obzira na specifičnost proizvoda čine tvrtku KARL DIETZ idealnim partnerom u opremanju svih medicinskih ustanova (bolnice, poliklinike, domovi za starije i nemoćne, medicinske ordinacije...) kao i dostupnost kvalitetnih pomagala svim našim partnerima i krajnjim korisnicima.

VIZIJA

Kroz cijeli naš životni put vodi nas snažna želja za činjenjem dobra u postizanju zadovoljstva pacijenta i partnera, uz visoki standard kvalitete, stručnost, etičnost i individualni pristup svakom čovjeku.

MISIJA

U svakodnevnom životu i poslu nikada ne zaboravljamo da je i korisnik pomagala koji ima hendikep, ujedno samo čovjek i osoba sa svim svojim potrebama i željama. Upravo taj čovjek je naša misija kako bi mu osigurali sigurnost, kvalitetu, dostupnost, potporu i ljudski pristup svojim radom i zalaganjem. Naša misija je biti na usluzi onima koji nas najviše trebaju i pronalazak partnera koji dijele našu viziju.

FOTOGALERIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas vezano uz vaš upit

TOP